Seuravalmennus kouluratsastuksessa 25.11.2018

25.11.2018

Syksyn valmennukset jatkuvat!

Ideana on järjestää n. kerran kuussa Master-tason opettajan Petra Andrejeffin kouluvalmennuksia, jotka ovat avoimia kaikille seuralaisille tasosta riippumatta. Valmennusten ei ole tarkoitus korvata jäsenien kotivalmennusta, vaan toimia lisänä, vrt aluevalmennukset.

Seuravalmennusten hinta on 30 € / ratsukko. Ryhmässä on korkeintaan 3 ratsukkoa. Horsy Team sponsoroi jäseniään niin, että maneesikaudella HOT maksaa jäsentensä maneesimaksun, ulkokenttäkaudella kenttämaksun. Jos valmennuksissa on tilaa, voidaan ottaa myös HOTin ulkopuolisia ratsukoita, mutta heiltä peritään maneesi/kenttämaksu. Vivelyn vakiasiakkailta Vively laskuttaa tunnin suoraan vakiasiakkaan hinnalla.

Seuravalmennukset ovat myös avoimia tilaisuuksia kaikille tulla katsomaan ja tutustumaan seuran ratsukoihin! Valmennukset ovat hyvä mahdollisuus luoda ME-henkeä ja tutustua toisiimme, jotta voimme tänäkin vuonna tähdätä kohti aluejoukkuemestaruuksia parhaalla mahdollisella joukkueella.

Seuraava valmennus pidetään sunnuntaina 25.11.2018 jollakin maneesilla. Paikka ilmoitetaan heti sen varmistuttua.

Sitovat ilmoittautumiset valmennukseen viimeistään sunnuntaina 18.11.2018 meilitse kisat.horsyteam@gmail.com
Liitä ilmoittautumiseen hieman tietoa ratsukon tasosta, niin osaamme muodostaa sopivat ryhmät. Huomioithan, että 18.11.2018 jälkeen peruttu valmennus pitää maksaa, tai etsiä tilalleen korvaava ratsukko.

Seuraa myös Horsy Teamin fase-sivuja!

Lisätietoja antaa

Pipa Toropainen 045-6362240